Evenimente

Verifică ce mai e nou prin Iași. Alege evenimentul la care vrei să participi!

Loading Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

EXPOZIȚIA DE PICTURĂ ȘI SCULPTURĂ –(...)

vineri, 6 decembrie 2019 - marți, 31 decembrie 2019 /

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA – FILIALA IAŞI ȘI PAROHIA „SFÂNTUL GHEORGHE” – LOZONSCHI DIN IAȘI
AU PLĂCEREA DE A VĂ INVITA SĂ VIZITAȚI EXPOZITIA DE PICTURĂ ȘI SCULPTURĂ „LUMINĂ ȘI CULOARE ÎN LADA DE ZESTRE A SATULUI ROMÂNESC” SEMNATĂ DE ARTIȘTII SILVIA ANTON, GIGEL BÎRLIBA, FLORINA MĂDĂLINA COZMESCU, ADRIAN CRÎȘMARU, RODICA CRÎȘMARU, ANDREEA DASCĂLU, MIHAELA GHORGHIȚĂ PRAVICENCU, ELENA GHEORGHIȚĂ VORNICU, GHEORGHE GHEORGHIȚĂ VORNICU, DANA MÎNDRU, MARIA MORTECI, OANA ANDREEA NEAGU, MIHAELA NELI PAVĂL, GEORGIANA PETROVICI.

VERNISAJ: VINERI 06 DECEMBRIE 2019, ORA 17:00
PREZINTĂ: PROF. UNIV. DR. ION H. CIUBOTARU
EXPOZIȚIA VA FI DESCHISĂ ÎN PERIOADA 06 DECEMBRIE – 31 IANUARIE 2019

CU PARTICIPAREA GRUPULUI VOCAL „STELUȚE MUZICALE” AL ȘCOLII GIMNAZIALE „COLONEL CONSTANTIN LANGA”, MIROSLAVA, COODRONATOR: PROF. ANA RACU

„Dan Hatmanu – In Memoriam”

duminică, 8 decembrie 2019 - vineri, 31 ianuarie 2020 /

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Direcția Județeană pentru Cultură Iași organizează, în perioada 5 decembrie 2019 – 31 ianuarie 2020, expoziția de pictură, grafică și structuri spațiale „Dan Hatmanu - In Memoriam”, cuprinzând lucrări din Colecția Muzeului de Artă Iași. Vernisajul va avea loc joi, 5 decembrie 2019, începând cu ora 17.00, expoziția fiind prezentată de scriitorul Grigore Ilisei, critic și eseist de artă.

Zilele UMF Iași

vineri, 13 decembrie 2019 - duminică, 15 decembrie 2019 /

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași sărbătorește, în acest an, 140 de ani de la înființare.
Pentru această aniversare specială, pe care vrem să o petrecem alături de membrii întregii comunități academice a UMF Iași, de studenți, de Alumni și de parteneri, au fost pregătite o serie de evenimente deosebite: conferințe, lansări de carte, expoziții de pictură, care se vor desfășura în zilele de 13,14 și 15 decembrie 2019.

Programul îl puteți găsi accesând acest link:
https://www.umfiasi.ro/ro/redirect/Pagini/Program-Zilele-UMF-Iasi-13-15-decembrie-2019.aspx

Vă invităm să ne fiți alături la acest prilej de a ne onora trecutul și de a sărbători prezentul și viitorul instituției.
Vă așteptăm cu drag!

Chirița în provinție

duminică, 15 decembrie 2019 /

Sub condeiul celui care dă numele Teatrului Național din Iași, Chirița în provinție aduce în lumină defectele celei mai înalte pături ale societății din secolul al XIX-lea.

IaȘi Cufărul cu Haine

duminică, 15 decembrie 2019 /

Cufărul vă dă întâlnire, din nou, pe 15 decembrie la BarB2!

Ai hăinuțe de dat? Cauți să-ți completezi garderoba? Este locul perfect pentru tine!

Și pentru că se apropie Crăciunul, vom avea alături de noi producători de la care vei putea achiziționa cadouri pentru cei dragi, sprijinind astfel economia locală!

Encore une fois | Deep acoustic vibes

duminică, 15 decembrie 2019 /

„Prima experiență” ne-a surprins plăcut.
Și pe noi, dar și pe ei: Stefan Hitruc și Theodor Chirvasă .
Roller-coaster de emoții, râsete, plânsete și tot felul de trăiri. ”Full package”, în cel mai inocent sens posibil.
Ne strângem din nou, că tare bine ne-a mai fost.( mai vrem o dată!)
Sugerăm să luați cu voi pe oricine vă e mai drag ( și 20 de lei pentru artist support) și să veniți în sufrageria noastră, pe care o știți prea bine, pentru a vă încărca bateriile pe final de săptămână.
P.S.: pentru rezervări, lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook 🙂

Expoziția colectivă de artă plastică P(...)

luni, 16 decembrie 2019 - joi, 30 ianuarie 2020 /

Vă invităm să participați la expoziția “PORTRET SI AUTOPORTRET” - ediția a II-a, eveniment organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași și Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași în perioada 16 decembrie 2019 – 30 ianuarie 2020 la Galeria de artă “Ion Neagoe” Iași.

Domenii artistice:
A. Pictură
B. Grafică
C. Artă fotografică
D. Artă textilă
E. Instalație
F. Sculptură
G. Sticlărie
H. Ceramică

Concert de Colinde – CCS

luni, 16 decembrie 2019 /

În seara de 16 decembrie, Asociația Studenților Francofoni din Iași va organiza un concert caritabil de colnde, la Casa de Cultură a Studenților.

Corurile ce vor cânta sunt: Trysaghion, Prietenii Sfăntului Nicolae și Pogănești, Ceata de mediciniști, ASCOR.

Intrarea este liberă iar activitatea este organizată în cadrul proiectului „Arată că-ți pasă!” și este caritabilă. În incinta locației se vor găsi cutii de donații. Toți banii strânși vor ajunge la Ancaar - filiala Iasi, pentru a le aduce copiilor și tinerilor cu autism de acolo puțin din magia Crăciunului.

Seara de folk (eveniment caritabil)

marți, 17 decembrie 2019 /

Vrei să devii ajutorul lui Moș Crăciun?
Noi venim cu oportunitatea perfectă. Anul acesta ne-am propus sa strângem 400 de cadouri pentru copii ce nu au o situație financiară favorabilă din Dalas, Movileni, Iepuri si Potingeni.
Ce trebuie să faci?
Vino la spectacolele noastre:
16 decembrie - Seara corurilor de tineret
17 decembrie - Seara de Folk
Concertul va fi unul caritabil, intrarea la spectacol se face pe bază de donație pentru copii, iar donațiile (rechizite, hăinuțe, jucării, dulciuri, cărți, fructe) cu siguranță vor aduce un zâmbet pe fetele micuților.
Ținem să precizăm că donațiile trebuie să fie în stare foarte bună de funcționare, hăinuțele, jucăriile (în special cele de pluș) trebuie sa fie spălate și să nu fie impachetate pentru a putea fi triate și apoi împachetate.
Iar dacă vrei să devii spiridușul unui copil special nu ezita să ne dai un mesaj pentru mai multe detalii.
Deci, tu cui aduci un zâmbet Crăciunul acesta?

VIENNA CLASSIC CHRISTMAS

miercuri, 18 decembrie 2019 /

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al unsprezecelea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”. Măiestria desăvârșită a artiștilor Orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internațional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar și interesul deosebit manifestat de public au făcut ca toate spectacolele susținute în România să fie, an de an, sold out.

The Mono Jacks: brunch acoustic session

duminică, 22 decembrie 2019 /

După-amiezele sunt mai delicioase în preajma prietenilor, familiei și a celor dragi. De aceea, duminică #22decembrie, de la 12 ziua, ne adunăm cu mic cu mare la #BrunchAcousticSession împreună cu băieții de la The Mono Jacks.

Stand Up Comedy de Crăciun cu Bobi, Gherg(...)

sâmbătă, 28 decembrie 2019 /

Devenit deja tradiție în Iași, Stand-up de Crăciun a ajuns la ediția a VII-a și va avea bucuria de a se desfășura la Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” pe 28 decembrie, ora 18:00.

+ Export Events