Loading Events

Teatru de repertoriu @Iași

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
duminică, 23 februarie 2020

 

Piesa de teatru de Eldad Cohen

Un tânăr și timid dramaturg este invitat de nevroticul manager al unui teatru de repertoriu, un personaj obsedat de Hamlet, să discute despre piesa de debut a tânărului. Numai că întâlnirea se transformă într-o aventură nebunească, în care confuzia comică și momentele aparent absurde se suprapun și cresc intensitatea trăirilor personajelor.

DE: Eldad Cohen

DISTRIBUTIA: Cristi Martin și Anghel Damian

REGIA: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues

TRADUCEREA: Maria Alexe

Dramaturgul și directorul teatrului de repertoriu poartă conversații ce par, la început, lipsite de logică, despre tatăl tânărului, mort pe scenă, și despre mama sa, totul într-un dialog ce-și va dezvălui sensul și esența pe parcurs, până la finalul spectacolului.

Nimic pe pământ nu-l poate pregăti pe tânăr pentru experiența pe care urmează să o aibă alături de straniul personaj care este directorul teatrului. O experiență care scoate la lumină multe lucruri despre părinții tânărului, despre el însuși și creația sa, la granița fină dintre conștient și subconștient, teatru și viața reală.

O premieră absolută în România, spectacolul este o comedie alertă despre lumea nebună dintr-un aparent plictisitor teatru - o montare cu un schimb de replici rapid, ce ironizează moștenirea bogată, dar adesea pompoasă, a atmosferei din unele dintre teatrele consacrate, inclusiv obsesiile pentru clasic, actorii veterani de renume și problemele financiare.

Montarea inedită, lucrată milimetric și matematic, are întoarceri și răsturnări de situație, care se dezvăluie publicului cu fiecare minut, până la finalul complet neașteptat.

PREȚ BILETE: 30 lei
Biletele se găsesc la sediul teatrului, pe bază de rezervare.
REZERVĂRI: 0735022022
--------------------------------------------------------------------
Recomandat spectatorilor cu vârsta peste 14 ani.

Pentru buna desfășurare a evenimentului și din respect pentru actul artistic, spectatorii sunt rugați să respecte ora de începere a spectacolului, menționată pe bilet.
După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea și valoarea lor nu poate fi returnată.
Returnarea contravalorii biletului se poate face numai în cazul anulării sau reprogramării spectacolului.

Parteneri:
-
Persoana de contact:
REZERVĂRI: 0735022022

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!