Loading Events

Și eu scriu despre cărți! – concurs de recenzii de carte | Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
duminică, 5 aprilie 2020 - duminică, 12 aprilie 2020

 

Citiți și unele cărți vă impresionează atât de mult încât doriți să împărtășiți experiența lecturii cu ceilalți? Scrieți o recenzie și expediați-o pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro. În fiecare săptămână o premiem pe cea mai bună cu un pachet de cărți.

Nu există limită de vârstă, iar pentru a participa trebuie îndeplinită o singură condiție: autorul recenziei să aibă domiciliul în județul Iași.
Textele se vor încadra între 2000 și 10.000 de semne, vor fi redactate în format editabil (.doc, .docx, .rtf, .odt) cu diacritice și vor fi expediate la adresa de e-mail programe@bjiasi.ro. Recenziile trebuie să fie originale, dar sunt acceptate și cele care au fost publicate pe bloguri cu condiția să fie indicat linkul. Textele vor fi evaluate de un juriu format din redactorii editurii bibliotecii. Câștigătorii vor fi desemnați săptămânal.

Toate recenziile vor fi publicate pe pagina www.bjiasi.ro, prin trimiterea textelor participanții își dau acordul pentru publicarea lor.
Autorul/autoarea celei mai bune recenzii va fi răsplătit(ă) cu un premiu constând în cărți și o diplomă.
Premiile vor fi ridicate personal de la sediul Bibliotecii Județene Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) după ridicarea stării de urgență.

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!