Loading Events

Școală de vară la Conacul Cantacuzino-Pașcanu

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
duminică, 23 august 2020 8:00 am - vineri, 4 septembrie 2020 5:00 pm
null
România

 

Școala de vară de la conacul Cantacuzino-Pașcanu se adresează studenților și tinerilor profesioniști cu activitate în domenii precum arhitectură, restaurare, arheologie, patrimoniu cultural, istorie și antropologie dar și pasionaților de cultură și patrimoniu. Prin organizarea acestei școli, ne propunem să abordăm un caz-tip, reprezentativ pentru un întreg fenomen apărut în ultimii 30 de ani în România: distrugerea conștientă și substanțială a patrimoniului construit, exprimată, din păcate, la nivelul uneia dintre cele mai vulnerabile categorii ale sale, și anume arhitectura rezidențială a categoriilor sociale privilegiate din perioada antebelică. (Sursa: pagina de Facebook a evenimentului)

START înscrieri la Școală de vară la Conacul Cantacuzino-Pașcanu, Ceplenița (Iași)

Persoana de contact:
Perioada: 31 august – 5 septembrie.

Termen limită: Înscrierile se fac până la data de 2 august 2020 (inclusiv), în limita locurilor disponibile (maxim 20 locuri / săptămână).

Mai multe detalii despre ateliere, lectori, program și înscriere, sunt disponibile aici.
Pentru întrebări suplimentare și nelămuriri, răspundem (în cel mai scurt timp posibil) la adresa de e-mail scoaladevara@patrimoniu.ro.

Cheltuieli și condiții de participare:
Nu există taxă de participare la școala de vară.
Organizatorii asigură cazarea, mesele (mic dejun, prânz și cină, cu excepția celor din weekend), echipamentele de studiu, de lucru și de protecție.
Costurile deplasării la Ceplenița și retur vor fi suportate de către participanți.
Desfășurarea Școlii de vară va ține cont de toate condițiile impuse de autorități pentru adunările culturale publice. Vom organiza o sesiune de instruire privind sănătatea și securitatea în muncă și modul de desfășurare a activităților în condiții de siguranță privind COVID-19.

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!