Loading Events

Romeo și Julieta… making of | regia Alexandru Radu Petrescu

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
sâmbătă, 15 februarie 2020

 

Spectacol de teatru ”Romeo și Julieta… making of”

Ateneul din Iași vă invită la un spectacol despre ce se poate întâmpla atunci când se pune în scenă capodopera shakespeariană „Romeo și Julieta”.

„Spectacolul “Romeo şi Julieta… making of”, după comedia “Lada” de Ion Sava, propune o perspectivă contrastantă între superficialitatea, comoditatea şi ipocrizia unei realități de o actualitate (arhi)cunoscută şi profunzimea, sensibilitatea şi firescul iubirii prezente în fiecare din noi, dar pe care, din nebăgare de seamă sau… din grabă, le-am (cam) uitat.
Un joc al aducerii aminte că fiecare dintre noi, cândva, a trăit povestea mirifică a iubirii celor doi, Romeo şi Julieta!” (Alexandru Radu Petrescu)

Distribuția:
actorul Romeo – Vlad Baba
actrița Julieta – Erica Moldovan
Julieta – Alexandra Macovei
Romeo – Matei Pascariu
Directorul – Codrin Danila
Regizorul asistent- Cezara Fantu
Ferrucio – Andrei Ciobanu
Recuziter – Ana Hegyi
Doctorul – Daniel Onoae
Comisarul – Dumitru Florescu

Ateneul din Iași vă invită Sâmbătă, 15 februarie 2020, ora 19.00, la spectacolul de teatru ”Romeo și Julieta… making of”. Regia este semnată de Alexandru Radu Petrescu, iar spectacolul are loc în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/romeo-si-julieta-making-of/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Parteneri:
-
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!