Loading Events

Pepiniera: Dimitri’s Bats și Rockabella la Iași

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
vineri, 28 februarie 2020

 

Debutul ieșean al proiectului Pepiniera

Deschidem ușile muzicii live, alături de prietenii noștri de la BarB2, sponsorizate de SCC Romania și promovate cu ajutorul oamenilor care deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

În România avem pământ fertil în care crește mai orice. Oferta e însă mare, oamenilor le e greu să aleagă, și de multe ori recolta muzicală rămâne neculeasă. De aceea propunem Pepiniera drept spațiul în care să vedem ce lăstari mai avem prin grădină și ce putem culege pentru acasă: artiști fragezi pe care noi pariem pentru viitor.

Primul episod la Iași – vineri, pe 28 februarie în Bar B2 (bd. Ștefan cel Mare nr. 14, et. 2), cu Dimitri’s Bats și Rockabella. Biletele s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și costă 25 de lei (presale) și 30 de lei (la intrare, în seara concertului).

**
Dimitri's Bats sunt o apariție proaspătă pe scena indie/rock românească, cu o abordare eclectică între dancefloor și riff-uri alternative. Plecând de la experiența câștigată cu proiecte anterioare precum Sophisticated Lemons sau Velosonics, Dimitri’s Bats sunt hotărâți să devină un nume reprezentativ în anii ce vor urma.

EP-ul „Mess”, primul material de studio al trupei, a fost lansat în toamna lui 2018 și a fost promovat prin single-uri precum „Cold”, „Bottom of the Ocean”, „Dancing and Falling” sau „Just a Little Bit” – cel mai recent videoclip. În prezent Dimitri’s Bats lucrează la noi videoclipuri și pregătesc piese pentru un viitor material.

Dimitri’s Bats – Just a Little Bit (official video)
https://youtu.be/OJMpNXq6JnQ

**
Curajoasă și extrovertită, dar în același timp fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella explorează natura umană prin contrastele mereu-schimbătoare dintre lumină și întuneric, conexiune și distanță, sunet și liniște. Rockabella este o trupă de indie rock din București, creată în jurul solistei și compozitoarei Teodora Moroșanu, care alternează influențe art rock, alternative și progressive-rock dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial și electro.

Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, Teodora dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei. Anul trecut, trupa a lansat albumul concept ”Clarobscur” care parcurge linia fină dintre lumina și întunericul nostru interior. Cele 10 cântece de pe album explorează suprapunerile conceptelor de libertate și captivitate, iubire și ură, viață și moarte. Fiecare cântec are propria lui poveste însă ele par să se fi născut dintr-un nucleu comun: co-dependența dintre lumină și întuneric. Nu putem înțelege lumina fără să cunoaștem întunericul.

Rockabella – Steagul alb feat. Doru Trăscău (official video)
https://youtu.be/82DZIvpKHmU

**
În cadrul Pepiniera ne asumăm promovarea muzicii noi de calitate și te ajutăm să te orientezi prin desișurile sonore contemporane - pentru că artiștii tineri și entuziaști merită de un public pe măsură. Un proiect sădit de Expirat și organizat de Overground Music.

Vă așteptăm pe 28 februarie la Bar B2 pentru debutul ieșean al proiectului Pepiniera! Live cu Rockabella și Dimitri’s Bats, bilete în avans pe iabilet.ro.

https://facebook.com/pepiniera.ro

Parteneri:
Pepiniera
Rockabella
Showberry
Dimitri's Bats
BarB2
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!