Loading Events

Atelier DICE: Palatul Culturii din Iași – istorie și arhitectură | Palatul Culturii din Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova”

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
luni, 6 iulie 2020 11:00 am - sâmbătă, 31 octombrie 2020 2:00 pm
null
România

 

Tema „𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐚ș𝐢 - 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 ș𝐢 𝐚𝐫𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫ă” va fi abordată începând cu data de 7 iulie 2020, pe bază de programare, la numărul de telefon 📞𝟬𝟮𝟯𝟮 𝟮𝟳𝟱 𝟵𝟳𝟵 int. 𝟭𝟭𝟲, răspunzând astfel interesului manifestat de vizitatori de-a lungul timpului cu privire la acest edificiu, simbol al urbei ieșene. Atelierele se vor derula de două ori pe zi, cu începere de la orele 11.00 și, respectiv, 13.00, de marți până sâmbătă. Pentru ziua de sâmbătă programarea va trebui făcută cel puțin cu o zi înainte. Grupurile vor fi de minim 4 și maxim 20 de participanți, cu păstrarea măsurilor de distanțare socială pe întreaga durată a activității. (Sursa: Pagina de Facebook a evenimentului)

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații publice, marketing, logistică, proiecte, programe și cu sprijinul activ al muzeelor din structura sa, derulează, sub genericu 𝗗(𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃) - 𝗜(𝗻𝘁𝗲𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃) - 𝗖(𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃) - 𝗘(𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝘃), ateliere care tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, capitalizând importanța acestuia, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă. (Sursa: Pagina de Facebook a evenimentului)

Persoana de contact:
Prețul unui bilet de atelier cu această temă este de 𝟭𝟱 𝗹𝗲𝗶/ persoană, iar durata este de aproximativ 𝟯𝟬 de minute.

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!