Loading Events

Overground Days la Iași: EMIL & Toulouse Lautrec | Showberry

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
vineri, 25 septembrie 2020 6:30 pm - 9:30 pm
null
România

 

Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor: • Trupele vor concerta în aer liber. Fiecare bilet la concert are un loc predeterminat. Copiii cu vârste de până la 7 ani inclusiv au acces gratuit dacă stau în brațele părinților. Nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc sau în picioare. • Spațiul de concert este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți scaunele. • Te vei bucura de experiență de la locul tău pe scaun, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. • Biletele se vor putea achiziționa în pachete cu locuri alăturate pentru 2 sau 3 persoane, separat pentru fiecare zi. Nu există abonamente. Elevii și studenții beneficiază de bilete la preț special, valabile la intrare însoțite de carnetul de elev sau student. Nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Overground Days o experiență de grup. • Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertelor, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment. • Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască, să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur. (Sursa: paginade Facebook a evenimentului)
Overground Music

și

Showberry

anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la Iași!

Persoana de contact:
Biletele vor putea fi achiziționate per concert, exclusiv prin intermediul iaBilet.ro
în pachete de câte 2 sau 3 locuri alăturate. Acestea sunt în număr limitat, așadar îți recomandăm să îți iei biletele online în avans, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.
• Zona A (în fața scenei) – 65 lei/bilet (130 lei pachetul de două locuri, 195 lei pachetul de trei)
• Zona B (în lateral) – 55 lei/bilet (110 lei pachetul de două locuri, 165 lei pachetul de trei)
• Zona C – elevi și studenți – 40 lei/bilet (80 lei pachetul de două locuri, 120 lei pachetul de trei) // valabile cu carnetul doveditor la intrare
E foarte important să știi că nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc pe scaun sau în picioare.
(Sursa: paginade Facebook a evenimentului)

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!