Loading Events

Lansare carte „Dark Cockpit” la Iași

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
marți, 11 februarie 2020

 

Lansare carte „Dark Cockpit”

Autorii cărții Dark Cockpit, comandantul Emil Dobrovolschi și cunoscutul trainer Octavian Pantiș, vor veni marți, 11 februarie 2020, la Fab Lab Iasi (str. Rândunica, nr. 2 / strada Fab Lab) pentru a se întâlni cu cititorii din #Iași.

Cei care vor dori să participe la lansarea din Iași a uneia dintre cele mai recente cărți de nonficțiune, sunt așteptați, începând cu orele 18:30, la o discuție despre comunicare, leadership și despre bunele practici din domeniul aviației pe care le putem aplica în viețile noastre.

Accesul la eveniment se face pe baza a două tipuri de bilete:
- 30 lei (include welcome drink + acces conferinta + networking)
- 80 lei (acesta include cartea Dark Cockpit + welcome drink + acces conferinta + networking) .

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Eventway: https://app.eventway.io/e/lansare-carte-dark-cockpit-la-iasi

---------------------------------------------------------------------------------------
Dark Cockpit este termenul din aviație folosit atunci când totul funcționează în parametri normali în cabina de pilotaj: în afară de iluminarea ergonomică a instrumentelor, nicio altă luminiță nu este aprinsă.

Autorii combină cele două domenii în care activează, invitând cititorii să înțeleagă mecanismele, termenii și procedurile care fac din industria aviației cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a ajunge dintr-un punct în altul de pe glob. În plus, ne arată cum putem implementa aceste bune practici în domeniile în care activăm.

Cartea Dark Cockpit este recomandată în special managerilor care vor să afle cum pot valorifica potențialul fiecărui membru al echipelor pe care le conduc, celor care vor să comunice mai bine, pasionaților de aeronautică, dar și celor care caută o abordare nouă pentru a fi mai motivați în ceea ce fac.

Deși a fost publicată în octombrie 2019, cartea Dark Cockpit a fost #1 bestseller al Editura Publica la Târgul de carte Gaudeamus și a ocupat locul #3 în top vânzări Publica ale cărților publicate anul trecut.

----------------------------------------------------------------------------------------

Emil Dobrovolschi este pilot la Tarom din 1994 și a urcat toate treptele ierarhiei profesionale: copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronavă și instructor pe avionul ATR 42/72, comandant și instructor-examinator Airbus 320 și Airbus 310, pilot de recepție și control și comandant al misiunilor speciale – deplasările membrilor Guvernului și ale președintelui României.

Are o vastă experiență managerială, ocupând de-a lungul anilor diverse funcții de conducere în compania Tarom, cea mai importantă fiind cea de Director Operațiuni Zbor. Este și un speaker pasionat, fiind invitat frecvent la nenumărate evenimente, unde le vorbește oamenilor tocmai despre profesionalism și motivație.

Octavian Pantis este unul dintre cei mai apreciați autori români de business. A scris Musai List (editura Publica, 2012), de departe cea mai vândută carte din categoria ei, audiobook-urile Time Management, Practical Leadership, Change Management și Communication Skills și este coautor al cărții SHIFT, publicată în întreaga lume.

Este unul dintre cei mai vechi antreprenori din piața de training și consultanță din România, activând din 1998. Compania sa, Qualians, a fost declarată de patru ori Partner Country of the Year de rețelele internaționale din care face parte și de două ori Compania de Training a Anului în România. Ca trainer a câștigat o serie de premii – „Trainer of the Year”, „Best Speaker” –, dar un loc aparte îl păstrează Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru „standardul înalt și pasiunea aduse industriei de training”. Este membru al USA National Speakers Association.

---------------------------------------------------------------------------------------
Nu uita sa achizitionezi un bilet aici:
https://app.eventway.io/e/lansare-carte-dark-cockpit-la-iasi

Parteneri:
Editura Publica
IASI events
Cartea Dark Cockpit
PIN
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!