Loading Events

Jazz Nights – Dock In Absolute

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
joi, 31 octombrie 2019 - vineri, 1 noiembrie 2019
null
Strada Palas 7A
Iasi, România

 

Concert organizat The Trumpets de alături de Centrul Cultural German Iasi / Deutsches Kulturzentrum Iasi ce ii auce pe scena pe "Dock In Absolute” unul dintre principalele trio-uri de jazz ale momentului.

Hello, love!

Alături de Centrul Cultural German Iasi / Deutsches Kulturzentrum Iasi readucem jazz-ul în pub. Evenimentul este organizat sub patronajul Ambasadei Marelui Ducat de Luxemburg în România şi cofinanţat de Ministerul Culturii din Luxemburg.

"Dock In Absolute” este unul dintre principalele trio-uri de jazz ale momentului, recent numit „Export Artist of the Year” de către "music:LX" din Luxemburg și „Trupa Anului” desemnată de Jazznews. Trio-ul din Luxemburg și Belgia este alcătuit din Jean-Philippe Koch (pian), David Kintziger (bas) și Michel Mootz (tobe), trei tineri muzicieni care combină diferite stiluri de jazz progresiv, clasic și rock, interpretând compozițiile proprii ale pianistului Jean-Philippe Koch.

Trio-ul a avut o evoluţie spectaculoasă şi rapidă, a participat la numeroase festivaluri de jazz din întreaga lume şi a reuşit într-un timp foarte scurt timp să atragă un număr copleşitor de fani în întreaga lume. În turneul său internaţional, “Dock In Absolute” ajunge şi în România, prima dată la Iaşi, unde îşi va prezenta şi noul album lansat în luna mai „Unlikely”.

Rezervări: 0738 033 374

Parteneri:
Centrul Cultural German Iasi / Deutsches Kulturzentrum Iasi
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!