Loading Events

InspirațiaTIFF: Anamaria Marinca în dialog cu Mihnea Măruță

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
luni, 15 iunie 2020

 

O discuție cu actrița Anamaria Marinca despre faimă, modestie, muncă și generozitate.

Luni, 15 iunie, de la ora 20:00, urmărește-o pe Anamaria Marinca, actrița care a reușit să se remarce pe scena mondială a filmului, jucând deopotrivă în filme de artă, blockbustere hollywoodiene și seriale TV, în dialog cu jurnalistul Mihnea Măruță. O discuție despre faimă, modestie, muncă și generozitate.
👉Interviul va putea fi vizionat gratuit pe ▶️ unlimited.tiff.ro doar la ora 20:00, de oriunde din lume. *Disponibil în avans pentru abonații platformei.
---
▶Cu o carieră în marea industrie internațională a filmului, Anamaria Marinca a jucat în filme precum 'Fury', alături de Brad Pitt și Shia LaBoeuf sau 'Ghost Shell', cu Scarlett Johansson și Juliette Binoche, iar printre ultimele proiecte filmate e și 'The Old Guard', unde joacă alături de Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor și Matthias Schoenaerts și serialul 'Tin Star', cu Tim Roth. Trăiește la Londra, pe care o consideră cea mai bună rampă europeană de lansare către filmul american.
A devenit cunoscută la nivel internațional datorită miniseriei 'Sex Traffic' (r. David Yates), pentru care a fost recompensată cu Premiul BAFTA pentru interpretare în 2005 și a filmului '4 luni, 3 săptămâni și 2 zile' (r. Cristian Mungiu), câștigătorul Palme D'Or la Festivalul de la Cannes în 2007, rol care i-a adus o nominalizare la European Film Awards și Premiul FIPRESCI pentru 'Cea mai bună actriță' la Festivalul Internațional al Filmului de la Palm Springs.

Sursa: pagina de facebook a evenimentului.

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!