Loading Events

Gala Scriitorii Anului

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
vineri, 8 noiembrie 2019 - sâmbătă, 9 noiembrie 2019
null
Strada Palas 7A
Iasi, România

 

In cadrul proiectuui var fi decernate Premiile Scriitorul lunii / Scriitorul anului.

În perioada 7-9 noiembrie 2019, se va desfășura la Iași a patra ediție a „Galei Scriitorii Anului”. Evenimentul este un proiect al Uniunii Scriitorilor din România și al Primăriei Municipiului Iași (primar: Mihai Chirica) și este organizat de către Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași (director: Adi Cristi).
Nominalizaţii la Premiul "Scriitorul Anului" sunt: Adrian Popescu, Gabriela Adameșteanu, Andreea Răsuceanu, Florina Ilis, Cornel Ungureanu, Mircea Anghelescu, Ana Blandiana, Traian Ștef, Constantin Abăluță, Andrei Novac, Marko Bela, Daniel Cristea-Enache.
Premiile Scriitorul lunii / Scriitorul anului se vor decerna într-o gală ce va avea loc la data de 8 Noiembrie 2019, în Sala Chopin, Palas Mall, Iași, începând cu ora 18.00, moderatorul evenimentului fiind Nicolae Manolescu.
Cu această ocazie, actorul Adrian Păduraru va susține un recital extraordinar de poezie, galele terminându-se cu spectacolul extraordinar al artiștilor Ada Milea și Bobo Burlăcianu.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie pe care o puteţi procura de la sediul Casei de Cultură "Mihai Ursachi" a Municipiului Iaşi (B-dul Carol nr.1, Parc Copou, tel. 0232-267547), în intervalul orar 9.00-16.00.

Parteneri:
Primăria Municipiului Iași
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!