Loading Events

Fresh@The Trumpets: om la lună

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
duminică, 8 martie 2020

 

Om la lună vine pentru prima dată la în Iași, în formulă full band.

Hello, love!

What is Fresh@The Trumpets?
It is a new live music event in Iași, designed to bring new & fresh bands into the spotlight. We know you love music, so come on over... maybe this band will be your next musical crush!

Ticket price: 15 lei
Available at the pub.
-------------------------------------------------------------
om la lună vine pentru prima dată la în Iași, în formulă full band.

În cele aproape patru luni de la debutul ca trupă, om la lună a prezentat publicului noul concept de poezie cântată, aducând pieselor deja știute sonorități post-rock și alternative-rock. De la rough acoustic poetry la rough alternative poetry.

Recent lansatul single ‘Liniștea’, foarte bine primit de public și de critici, a intrat în heavy rotation la radiouri și în topurile de specialitate și beneficiează de un videoclip special, regizat de Bogdan Maraloiu și produs de Paria.
https://youtu.be/hmI3Ep7ngXQ
_______________________________
✎ Om la Lună

Om la Lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință.
Om la Lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.
Om la Lună a crescut organic cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. Pe parcursul unui an și jumătate de la lansare, Om la Lună a susținut concerte în București, Brașov, Iași, Cluj, Sibiu și Târgu Mureș, întâlnind un public cald și deschis discursului încărcat de emoție și vulnerabilitate din cântecele sale.

În toamna lui 2018, Doru l-a cunoscut pe Dragoș Strat, un muzician extrem de talentat, care a produs în studioul propriu primele trei cântece Om la Lună.

Pentru că Om la Lună a fost de la început un proiect deschis, iar colaborarea punctuală cu Dragoș s-a transformat într-o relație de lungă durată, Doru a simțit nevoia să exploreze și mai mult zona în care muzica lui este instrumentată mai complex, așa că, într-un mod absolut firesc, începând din luna septembrie 2019, lui Doru și Dragoș li s-au alăturat Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu - doi muzicieni experimentați, pentru a duce Om la Lună într-o formulă de full band.

În septembrie 2019, Om la Lună a lansat ’Valurile’, prima piesă în formula de patru, începând apoi o serie de concerte pentru a prezenta publicului cântecele în noua interpretare. Iar de atunci Om la Lună este oficial lansat la apă și continuă apăsat să-și scrie povestea cu sinceritate și pasiune.
-----

✎ Om la Lună:
Doru Pușcașu (voce, chitară, pian)
Dragoș Strat (chitară, voce)
Cătălin Constantin (bas)
Adrian Maraloiu (tobe, voce)
-----

Parteneri:
-
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!