Loading Events

Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) | Ediție online

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
vineri, 12 iunie 2020 8:00 am - miercuri, 24 iunie 2020 12:00 am

 

Cea de-a 27 ediție a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) are loc online

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), prima ediție online în cei 27 de ani de existență. Cele zece zile de festival din luna iunie vor fi difuzate, integral, pe Facebook, YouTube şi pe pagina oficială, în contextul pandemiei de COVID-19.

„În contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu au luat decizia reprogramării pentru anul 2021 a celor peste 500 de evenimente care ar fi trebuit să aibă loc la Sibiu anul acesta. Din dorinţa de a rămâne alături de public, chiar şi în aceste vremuri dificile, în perioada 12 - 21 iunie 2020 va fi organizată o ediţie specială FITS #online "Puterea de a crede / Empowered", ce va fi difuzată integral online, pe canalele festivalului (Facebook, YouTube, website)”

Zece zile, timp de 12 ore pe zi, FITS va oferi publicului, online, un program de transmisii care va include "marile spectacole ale lumii din zona de excelenţă a teatrului, operei, dansului, muzicii, circului contemporan, realizate de artişti consacraţi, care au primit de-a lungul timpului sau vor primi stele pe Aleea Celebrităţilor. Bursa de spectacole de la Sibiu, Therme Forum, întâlnirile din cadrul Platformei Doctorale, conferinţele speciale ale festivalului sunt evenimente care de asemenea nu vor lipsi din programul ediţiei speciale FITS #online."

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/festivalul-international-de-teatru-de-la-sibiu-la-prima-editie-online-2020_5e8c96b69e36dd0f5443f395

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!