Loading Events

Concurs de fotografie „Eu şi Biblioteca”

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
joi, 24 octombrie 2019 - vineri, 1 noiembrie 2019

 

BCU Iaşi lansează concursul de fotografie „Eu și Biblioteca”, adresat cititorilor (studenţi) pasionaţi de fotografie. Competiţia îi provoacă pe fotografii amatori să realizeze imagini cu ei și Biblioteca (Fundația Regele Ferdinand I), în exterior sau în interior, cu telefonul sau cu un aparat de fotografiat, selfie sau nu.

BCU Iaşi lansează concursul de fotografie „Eu și Biblioteca”, adresat cititorilor (studenţi) pasionaţi de fotografie. Competiţia îi provoacă pe fotografii amatori să realizeze imagini cu ei și Biblioteca (Fundația Regele Ferdinand I), în exterior sau în interior, cu telefonul sau cu un aparat de fotografiat, selfie sau nu, şi să le trimită, în perioada 24 octombrie – 31 octombrie 2019, la adresa bcumeiasi@gmail.com.
Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din fotografi profesionişti şi de votul publicului. Premiile vor consta în bani, cărţi şi materiale promoţionale cu Biblioteca. Fotografiile primite vor putea fi votate de public pe site-ul bibliotecii www.bcu-iasi.ro, la secţiunea dedicată concursului. Perioada de votare este 1 noiembrie – 7 noiembrie 2019. Fotografia preferată va putea fi votată o singură dată. Utilizatorii pot vota una sau mai multe fotografii.
Cele mai reuşite şi mai originale imagini vor fi premiate sâmbătă, 9 noiembrie 2019, în cadrul Zilelor Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi.
Regulamentul concursului îl găsiţi aici: http://www.bcu-iasi.ro/BCU-Iasi-lanseaza-un-concurs-de-fotografie-cu-premii-in-bani-si-carti-pentru-cititorii-sai-2019
Mult succes!

Parteneri:
-
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!