Loading Events

Concert Moonlight Breakfast – live la Qreator

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
luni, 15 iunie 2020 8:00 pm - 9:00 pm

 

Moonlight Breakfast sunt invitații care te vor face să dansezi oriunde te-ai afla: îi ascultăm virtual într-un nou episod Qreator – Home Together Edition joi, pe 18 iunie, de la ora 20.00.

Moonlight Breakfast propun un sound eclectic, urban, un mix de neprelucrat și sofisticat care coexistă în beat-uri de Dream Pop, Nu-Jazz, Electro, Swing și Cosmic Disco.
Sunetul distinct i-a propulsat, încă de la înființarea din 2011, în topurile și inimile iubitorilor de ritmuri groovy din toată lumea.
Au cântat pe scene alături de Jamiroquai, Hurts, Parov Stelar, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G de la Massive Attack.
I-am văzut sau ne-ar fi plăcut să îi vedem în multe festivaluri, de la Electric Castle, Untold sau Summer Well din România, până la Europavox Festival (FR), Stroga Festival (DE), Eurosonic (NL).
Cel mai recent album, Affection, lansat în mai 2019, a avut o primire extraordinară din partea criticilor de muzică și fanilor.
Moonlight Breakfast înseamnă:
Bazooka (producător, tobe, clape, clarinet)
Christie (voce, sampler, clape)
Despre Qreator și seria Qreator - Home Together Edition:
Qreator este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună.
E locul potrivit pentru tine și cei care inovează, care sunt inspirați și duc inspirația mai departe. Un loc al oamenilor pasionați de artă, tehnologie și intersecția celor două.
Seria Qreator – Home Together Edition te încurajează să te conectezi, de acasă, la evenimente online. În fiecare săptămână, deschide ușa virtuală invitaților noștri: găzduim concerte, piese de teatru sau talk-uri, exclusiv pe Facebook Qreator.
Pentru alte proiecte și inspirație, nu uita să ne urmărești pe Instagram: https://www.instagram.com/qreator_by_iqos/
Participarea la evenimentele online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.
Sursa: pagina de facebook a evenimentului

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!