Loading Events

Concert byron | Live la Qreator

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
null
joi, 16 aprilie 2020

 

Concert byron – online

Seria Qreator - Home Together Edition continuă cu un concert live byron.

Să fii în public la un concert byron e o experiență completă, stranie și încântătoare. Versurile lor te trec prin emoții cu care poate nu te-ai mai întâlnit demult, pentru că vorbesc simplu despre trăiri complexe.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 7 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original produs în România.

Cel mai recent material, Nouă, lansat în 2019, este un album despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

byron înseamnă:
Dan Byron (voce, chitară, flaut)
6fingers (clape, chitară, voce)
Dan Georgescu (chitară)
Laszlo Demeter (bass)
Ovidiu Cristian (tobe)

Despre Qreator - Home Together Edition
Deschide ușa virtuală invitaților noștri: în fiecare săptămână, găzduim artiști într-o serie de evenimente online, exclusiv pe Facebook Qreator. Te încurajăm să te conectezi și să rămâi acasă!

Participarea la evenimentul online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

Sursa: organizator

Parteneri:
-
Persoana de contact:
-

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!