Loading Events

Concert Alexu and The Voices Inside • Lansare Album

Share

facebook-logo
whatsapp-logo
null
sâmbătă, 15 august 2020 6:30 pm - 8:30 pm
null
Cafeneaua Acaju
Iasi, România

 

Vor fi multe reguli de urmat, pentru a ne simți cu toții bine și în timpul evenimentului dar și după. Multe din ele deja le urmați, de fiecare dată când veniți la noi în vizită însă vă reamintim și aici: 🎈 Mesele sunt deja distanțate corespunzător, vă rugăm să nu le mutați din loc. 🎈 Nu se poate dansa în picioare. 🎈 Numărul maxim de persoane la o masă va fi de 4. 🎈 Vă rugăm să urmați toate normele în vigoare la momentul respectiv — momentan, e obligatoriu să porți mască de fiecare dată când intri înăuntru, să păstrezi o distanță de 1.5m față de alți oameni, să îți igienizezi mâinile corespunzător. (Sursa: pagina de Facebook a evenimentului)

Sâmbătă, 15 August 2020, începând cu ora 19, la Acaju, Alexu and The Voices Inside lansează albumul-concept "The Struggle of Living Pure at Heart" alături de Anca Diaconu la pian.

Persoana de contact:
Biletele se găsesc online pe platforma iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-concert-alexu-and-the-voices-inside-lansare-album-the-struggle-of-living-pure-at-heart-58245/) și pot fi cumpărate doar în grupuri de 2, 3 sau 4 persoane, după cum sunt și mesele. (Sursa: pagina de Facebook a evenimentului)

Vrei sa devii voluntar?

Ești curios să afli cine sunt rISeUp-erii Iași – Capitala Tineretului din România și cum poți deveni și tu rISeUp-er!